Preliminary entry system

Posted | filed under Competition system.

A versenyeinken csak előzetes nevezést fogadunk el és a nevezési díjat is előre kell utalni. A verseny helyszínén nevezést és fizetést nem fogadunk el, az előzetesen kialakult kategóriák ott már nem módosíthatók. Szombati verseny esetén szerda dél a nevezési határidő. A nevezés lépéseit és határidőit foglaljuk össze a következőkben.

Előzetes nevezések –> Lezárt nevezések –> Végleges nevezések

A nevezés 8 pontja

1. A nevezés beküldése: szerda délig el kell küldeni a nevezést a nevezes@globalgrappling.hu címre.

A nevezés pontos legyen! A születés napját is add meg, ne csak az évet! Az előzetes súlyt is pontosan add meg, ennek az átsorolásnál lehet jelentősége. A versenyszámokhoz konkrét kategóriát írj (pl. G1/30 alakban), ne csak X-et! A nevezésed beérkezését vissza fogjuk igazolni. Az elküldött nevezést a nevezési határidő végéig lehet módosítani.

2. A nevezési díj utalása: a versenykiírásban megadott számlára szerda délig kell utalni a nevezést.

Az utalás megjegyzésébe be kell írni a verseny és a klub (versenyző) nevét. Példa utalás megjegyzésre: Kiskőrösi Budo SE, 10 db. nevezés az I. Global Kupára. Az utalt összeg egyezzen meg a nevezésben megadott összeggel! Akik az utolsó nap utalnak, küldjék el az utalás banki igazolását is.

3. Az előzetes nevezések leellenőrzése. Ellenőrizd le, hogy feltettük és jól tettük fel a nevezésedet!

Ha visszaigazoltuk a nevezésed és utaltad a nevezési díjat, ennek ellenére nem jelent meg a nevezésed, jelezd ezt a nevezes@globalgrappling.hu mail címre! Ellenőrizd le a neveket! A név így jelenik meg majd az oklevélen is. Nézd meg, hogy valóban abba a kategóriába tettük a versenyzőidet, mint amibe nevezni szeretnéd őket! Ha nincs meg minden nevezés, vagy nem ott vannak, ahol kellene, akkor ellenőrizd, hogy a küldött nevezésed is tényleg jó, mert lehet, hogy abban van a hiba.

4. Csütörtök 10 óráig itt a honlapon fenn lesznek a lezárt nevezések!

A nevezések lezárása után új versenyzőt már nem fogadunk és új kategóriát már nem képzünk! Nevezett versenyző még nevezhet ill. átsorolhat másik kategóriába, ahol van már versenyző.

5. Ezután lehet leadni kiegészítő nevezéseket! Cél a kialakult kategóriák létszámának növelése.

A kiegészítést új nevezési lapon kell beküldeni az e-mail címre. Kiegészítő nevezést a csütörtök 22 óráig lehet leadni és mellékelni kell az utalás igazolását is. Új versenyzőt már nem lehet nevezni Olyan másik kategóriába lehet kiegészítő nevezést leadni, ahol már van versenyző.

6. Ekkor lehet kérni az átsorolásokat is! Cél az egy fős kategóriák számának a csökkentése.

Átsorolni nem kötelező! Azokat a versenyzőket lehet átsorolni, akik egyedül vannak a kategóriájukban. Olyan másik kategóriába lehet átsorolni, amelyben a versenyző megfelel a nevezési feltételeknek. Az átsorolást csütörtök 22 óráig lehet kérni az e-mail címre küldve. Példa: Kérem Csillag Áron (Kiskőrösi Budo SE.) átsorolását a Gi Grappling Felnőtt 75 kg. kategóriából a Gi Grappling Felnőtt 85 kg. kategóriába.

7. Másnap, pénteken 10 óráig jelentetjük meg itt a honlapon a végleges nevezéseket!

A véglegesített nevezések tartalmazzák a sorsolásokat is. A végleges nevezések kategóriáin nem lehet változtatni. A verseny előtt való nap tehát mindenki láthatja, hogy melyik kategóriában hányan vannak és ki kivel mérkőzik az első mérkőzésén.

8. Ezután lehet kérni kategória visszavonásokat. Cél az egy klubos kategóriák számának csökkentése.

A visszavonást pénteken 16 óráig lehet kérni. Azt a kategóriát lehet visszavonni, amelyben csak egy klubból vannak versenyzők, függetlenül a kategória létszámától. A visszavont kategória nevezési díját beszámítjuk a következő versenyen. A visszavonás nem kötelező. Az e-mail címre küldött levéllel lehet kérni. Példa: Kérem a NoGi Grappling Gyermek 25 kg. kategória visszavonását!

A verseny napján minden kategóriát úgy rendezünk meg, ahogy azt az előző napon közöltük.

Nem lehet magasabb súlykategóriába átkerülni és ott indulni! A négy fős kategóriából sem lesz három fős körmérkőzéses attól, hogy az egyik versenyző nem jön el. A hiányzó, vagy a súlyát nem hozó versenyző természetesen helyezést sem érhet el.

Hozzászólások lezárva.